Bazı ulusal medya kuruluşlarının Kanal İstanbul projesinin kazalara sebebiyet vereceği yönündeki iddiaları tamamen asparagas.
ÇED raporunda Kanal İstanbul'un kazalara sebebiyet vermeyeceği tam aksine İstanbul Boğazında bugüne kadar birçok kaza yaşandığının altı çizildi.





YALAN
Taraflı Medyanın Mahir Ünal Çarpıtması
12 Şubat, 2021
Taraflı medya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal üzerinden bir kez daha aalgı yaratmaya çalıştı. Tele1 Mahir Ünal'ın konuk olduğu programda yaptığı konuşmayı kırparak halkın algısıyla oynadı. Taraflı Tele1 haberi; "AKP'li Mahir Ünal: Bir dönem bu ülkede bardak yoktu." başlığıyla servis etti.

YALAN
BOĞAZİÇİ EYLEMLERİNDE KADIKÖY'DE BİR GENÇ POLİS TARAFINDAN DARP EDİLDİ YALANI
8 Şubat, 2021
Boğaziçi eylemlerinin yüzü haline getirilerek polisin şiddet uyguladığını iddia eden provokatörlerin yalanı ellerinde patladı. Türk Polis Teşkilatı, TRT Haber aracılığıyla gerçekleri gün yüzüne çıkarttı. Genç, yaşlı bir kadını provokatörlerin arasında kurtarmaya çalışırken provokatörler tarafından darp edildiğini açıkladı.